Vandaag leer je voor morgen!
Bent u op zoek naar een basisschool?
De Johannesschool is een kleinschalige school in een groene omgeving waar ieder kind gezien en gekend wordt. Een school in de wijk Koningshof in Pijnacker-Zuid, waar eigentijds en kwalitatief goed onderwijs wordt gegeven. Op dit moment heeft de school 8 groepen. 

Hoe kunt u uw kind bij ons op school aanmelden?
Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we u meer over het onderwijs op de Johannesschool en geven we u een rondleiding door de school.

Mocht u na dit bezoek besluiten om uw kind bij ons op school aan te melden, dan vult u een inschrijfformulier in. Vanaf dat moment hebben wij als school de zorgplicht om voor uw kind een passend onderwijsaanbod te doen. In de meeste gevallen is dat natuurlijk gewoon bij ons op school, maar het kan wel eens voorkomen dat een kind extra ondersteuning nodig heeft, die wij niet kunnen bieden. In dat geval gaan wij samen met u op zoek naar een passende plek. Veelal doen we dit ook samen met de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf, mocht uw kind deze bezoeken.

Voor meer informatie over de zorgplicht, klik hier.

U kunt bellen naar 015-3693712.
Mailen mag natuurlijk ook: directie@johannesschoolpijnacker.nl 

Graag maken we een afspraak met u!

Team Johannesschool