Vandaag leer je voor morgen!
De oudervereniging van de Johannesschool


Het bestuur van de Oudervereniging stelt zich aan u voor:


Nicole van Winden Gedeeld secretaris
NicoleEva (groep 7) en Sara (groep 5) zijn mijn dochters. Zelf heb ik ook op de Johannesschool gezeten en aan deze periode heb ik veel mooie herinneringen overgehouden. Het motto van de oudervereniging "voor meer plezier op school" spreekt mij erg aan en door hieraan een bijdrage te leveren hoop ik dat alle leerlingen van onze school nog meer mooie herinneringen aan hun basisschoolperiode zullen krijgen.

 

Linda  Bross Penningmeester
LindaIk ben Linda Bross moeder van Maaike (middelbare school) en Jeroen (groep 7) en getrouwd met Gos. Ik werk als projectmanager bij een betonreparatiebedrijf. Ik ben aangesloten bij de OV als penningmeester om zo meer betrokken te zijn bij de school en mee te werken aan activiteiten op school.


Arwen Westerhoff Voorzitter
ArwenIk ben de moeder van Tim (groep 8) en Maartje (groep 6) en getrouwd met Remko Vriend. In mijn werk als schoolbegeleider en dyslexiespecialist heb ik altijd veel met scholen te maken. Daarom wist ik al gauw dat ik ook op deze school graag mijn handen uit de mouwen wilde steken. Vandaar dat ik mij heb aangemeld voor het OV-bestuur.

 

Matthijs de Boer Secretaris
MatthijsVader van Aeryn (groep 5) en Bryan (groep 3).
Ik ben 38 jaar en werkzaam als software ontwikkelaar. Ik ben bewoner van de wijk Koningshof en zit in het bestuur van de wijkvereniging. In de oudervereniging ben ik de secretaris.

Contributie oudervereniging 2018-2019  

Ook de financiën incl. begroting voor komend jaar zijn besproken. De contributie voor schooljaar 2018-2019 is vastgesteld op € 45,- per leerling. 
 
Deze contributie kunt u over maken naar bankrekeningnummer NL23INGB0003133094 t.n.v. Oudervereniging VD RK Basisschool Johannes te Pijnacker o.v.v. de voor- en achternaam van uw kind(eren).

Wat doet de oudervereniging voor u?
Gedurende het jaar houdt de ouderverenging zich o.a. bezig met:
Kinderboekenweek  Sinterklaas, Kerst, meester en juffen dag, Pasen, avondvierdaagse,  schoolreis, afscheid groep 8.