Vandaag leer je voor morgen!
De oudervereniging van de Johannesschool


Het bestuur van de Oudervereniging stelt zich aan u voor:


Nicole van Winden Gedeeld secretaris
NicoleEva (groep 6) en Sara (groep 4) zijn mijn dochters. Zelf heb ik ook op de Johannesschool gezeten en aan deze periode heb ik veel mooie herinneringen overgehouden. Het motto van de oudervereniging "voor meer plezier op school" spreekt mij erg aan en door hieraan een bijdrage te leveren hoop ik dat alle leerlingen van onze school nog meer mooie herinneringen aan hun basisschoolperiode zullen krijgen.

 

Linda  Bross Penningmeester
LindaIk ben Linda Bross moeder van Maaike (middelbare school) en Jeroen (groep 6) en getrouwd met Gos. Ik werk als projectmanager bij een betonreparatiebedrijf. Ik ben aangesloten bij de OV als penningmeester om zo meer betrokken te zijn bij de school en mee te werken aan activiteiten op school.Arwen Westerhoff
ArwenIk ben de moeder van Tim (groep 7) en Maartje (groep 5) en getrouwd met Remko Vriend. In mijn werk als schoolbegeleider en dyslexiespecialist heb ik altijd veel met scholen te maken. Daarom wist ik al gauw dat ik ook op deze school graag mijn handen uit de mouwen wilde steken. Vandaar dat ik mij heb aangemeld voor het OV-bestuur.


 

Rosita van Bilsen
Rosita
Mijn dochter Caya is 11 jaar en zit in groep 8. Ik heb ook nog een zoon van 19 jaar, die is dus al een tijdje van de basisschool af J. Als het kan helpt mijn man Martin ook graag mee op school. Zelf werk ik al 15 jaar met enorm veel plezier als leidster bij peuteropvang Pepijn. Op onze school doe ik ook met veel plezier drie keer per week de overblijf. Alles met veel plezier…. Daarom vind ik het extra leuk om mee te kunnen werken aan dat stukje: ‘Voor meer plezier op school ‘.
 

Dosha Schuring-Kentie
Dosha
Trotse moeder van Niki (groep 5), Daní (groep 4) en Mika (groep 1-2). 9 jaar geleden met mijn man Bob in het huwelijksbootje gestapt. Geboren en getogen in Pijnacker. Na een kleine uitstap van 3 jaar naar Berkel en Rodenrijs gelukkig al weer 4 jaar terug in het mooie Pijnacker. Na bijna 10 jaar in de zorg gewerkt te hebben ben ik nu heerlijk bezig met mijn eigen bedrijfje in de fotografie en werk ik bij mijn ouders in het bedrijf. Naast een heleboel creatieve uitspattingen vind ik het heerlijk om met heel veel leuke dingen bezig te zijn op school. Met het creëren van mooie raamdecoraties op school en het helpen organiseren van leuke activiteiten op school kan ik mij goed uitleven. Het is heerlijk om de spontane en leuke reacties te horen van de kinderen vanaf groep 1 t/m zelfs groep 8 als ze weer iets leuks zien verschijnen. Dat is een heerlijk gevoel!


Clancy van Wijk Stalman                       
ClancyMoeder van Marijn (groep 6). Ik ben jaren werkzaam geweest als theatervormgever en werk inmiddels nu bijna 12 jaar als pedagogisch medewerker bij SkippyPePijn met kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Ik ben klassenouder van groep 6 Dit wordt mijn derde jaar in de OV. Ik ben zeer benieuwd wat ons in het komend jaar staat te wachten en wat ik hierin kan gaan betekenen.


Marieke Kromkamp
MariekeMoeder van Lisa (groep 5) en Sara (groep 3) en getrouwd met Marco. Twee jaar geleden ben ik lid geworden van de Oudervereniging. Ik vind het erg leuk om betrokken te zijn bij de school van mijn dochter en op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan alle leuke activiteiten die de school organiseert. Ik heb er enorm veel zin in.

 


Marieke Bloemendaal   Gedeeld secretaris
Marieke    (gedeeld secretaris)Moeder van Femke (middelbaar onderwijs), Amber (groep 8) en Suzan (groep 6). Ik werk 4 dagen in de week bij accountantskantoor Bloemendaal Ruigrok. Naast mijn werk en de kinderen maak ik graag tijd vrij om paard te rijden en te helpen bij de Kidsclub Oude Leede als vrijwilliger. Ik ben vorig jaar aangesloten bij de OV als gedeeld secretaris om zo meer betrokken te zijn bij de school en mee te werken aan activiteiten op school.


Matthijs de Boer
MatthijsVader van Aeryn (groep 4) en Bryan (groep 2).
Ik ben 37 jaar en werkzaam als software ontwikkelaar. Ik ben bestuurslid van de wijkvereniging Koningshof en nu sinds kort dus lid van de OV.

 

 


Monique Onderweegs
MoniqueMoeder van Bink (groep 5) en Boet (groep 1-2).
Verdere tekst volgt.
 

 contributie oudervereniging 2017-2018  

Ook de financiën incl. begroting voor komend jaar zijn besproken. De contributie voor schooljaar 2017-2018 is vastgesteld op € 45,- per leerling. 
 
Deze contributie kunt u over maken naar bankrekeningnummer NL23INGB0003133094 t.n.v. Oudervereniging VD RK Basisschool Johannes te Pijnacker o.v.v. de voor- en achternaam van uw kind(eren).

Wat doet de oudervereniging voor u?
Gedurende het jaar houdt de ouderverenging zich o.a. bezig met:
Kinderboekenweek  Sinterklaas, Kerst, meester en juffen dag, Pasen, avondvierdaagse,  schoolreis, afscheid groep 8.